Spania next

Hei! Da drar jeg snart til flyplassen så blir det spaniaaa :-) Har med kameraet og dataen så det blir blogging der nede også.

Sorry for dårlig kvalitet osv men dataen og kameraet er pakket ned så jeg blogger fra mobben!
Hadeee

Første sommerferiedag

Hallo! Åh, så deilig det var med sommerferie! Trudde det skulle bli skikkelig trist pga gårsdagen, men det gikk fint. Når jeg stod opp lyste solstrålene inn gjennom vinduet og det var bare herliiiig! Snart skal jeg og Live gå til Berg skole og møte mange folk, vi skal ha vannkrig og være litt "drittunger", hehe! Kommer til å ta med kameraet (som vanlig), men vet ikke om det blir maange bilder. Senere i dag MÅ jeg pakke, fordi i morra kl. 17.00 drar flyet vi skal med på Rygge til Spania ♥ Blir så deillig å dra til varmen igjen!

eeelsker fokuseringen på kameraet!

-Josefine

Hva skal du i dag?

Rødsbergelev og ikke bergelev

Hei! Ja, i dag var det min siste skoledag på barneskolen. Når skoleklokka ringte ut siste gang kan jeg godt innrømme at jeg begynte å gråte! Gråt ikke så overraskende mye, men vedder på at det blir en del i kveld. Fikk tatt noen bilder som jeg skal ha som minner, men kan dele noen her og!


siste gang man tar buss til skolen.

fine skolen!

masse hilsner på tavla!

søta

snuppa

mikkel

pulten miin ..♥

stolen jeg gjorde ferdig på sløyden i dag!

oreoo, loveit!

vi så på "horrible bosses"

haha, fikk akkurat denne replikken med!

Har hatt sju super fine år på berg skole, alle sitter som minner. I kveld er det avsluttning, og da tar jeg også med kameraet! Blir en video eller to siden klassen skal synge sammen og Live og jeg skal synge alene :-) Vi snakkes etterpå, nå skal jeg bare nyte at jeg har sommerferie! ♥

-Josefine

Har du sluttet på barneskolen?

Siste dag ..

Hallo! Akkurat nå sitter jeg på rommet, og er ikke så utrolig happy. I morra er det 7.klasse på Berg skole sin siste skoledag og det er avsluttning.. blir så utrolig trist å forlate klassen, lærere og hele miljøet. Merker at jeg ikke er så veldig glad nå, blir nok en del grining i morra. I morra skal vi først rydde ferdig alt, så skal vi se film og ete godis og brus. På kvelden blir det en "høytidelig" avsluttning i gymsalen med alle lærerne vi har hatt i løpet av de sju åra, så blir det mat, underholdning, taler, grining osv.. Jeg ser fram til å begynne på rødsberg, men vil ikke forlate berg heller. Skal ta med kameraet på skolen i morra og ta bilder av den siste skoledagen hvor vi er barneskoleelever! Kommer helt sikkert til å dele noen bloggen, men de er mest for å ha minner.


får vel ha med et smil inn i dette "triste" innlegget?

Håper dere får en fin sommer, allesammen! ♥

-Josefine

Når har dere sommerferie?

Skal du slutte på barneskolen, gruer du deg?

Bursdag nr 3

bursdagsbarna ?

?

haah, håkon og per christian som lekesloss!

vi så på filmen "sønner av norge", så utrolig bra!

-Josefine

Har du sett "sønner av norge" før?

Bursdags outfit 17.06

jakke helly hansen topp en spansk butikk shorts h&m ring ginatricot

Hadde en super fin kveld med herlige folk! Bildene fra bursdagen kommer i morra, natta søte lesere ♥

-Josefine

Tycks? 

Søndag

Heihei! Åh, begynner å bli lei av at det er dårlig vær i en sommermåned.. skal bli deilig å dra til spania en uke til fredag! I dag skal jeg i bursdag til Kirstine og Elida, og på tirsdag blir det bursdag til Petter + kamp etter bursdagen. Stress uke, men noe som er utrolig spessielt er at onsdag er den siste dagen for klassen min som barneskoleelever. Blir trist å forlate skolen, klassen, lærerne men ser virkelig fram til å begynne på Rødsberg :-) Kommer til å ta med meg kameraet i bursdagen i dag også, så det blir noen bilder i kveld og!

arkivet//tatt i går.

-Josefine

Har du en grå søndag hos deg og?

Bursdag nr 2

 

malin vennen ♥

helly hansen ooog caps, hohoh

loveu ♥

jentami ♥

snuppeneminee

Som dere sikkert ser så hadde jeg det helt topp! Var en fin kveld med herlige folk ♥

-Josefine

Synes du om bildene?

Innkjøp 16.06

Hallo! Som dere vet så fikk jeg jo utrolig masse penger i går, og jeg som er så flink måtte bruke noe av det på Nordby i dag.

caps fra sportshopen 149 ,- | jakke fra sportshopen 1499 ,-

Helly hansen jakka har jeg ønska meg siden juuuuul, endelig er den min! Er så sykt glad for kameraet, blir brae bilder framover nå :-) Uansett, nå skal jeg snart i bursdag til Thomas og Stian som bli kjempe koselig! Jeg tar med kameraet, selfølgelig, og tar bilder som jeg legger ut i kveld. Vi snakkes, hadebra ♥

-Josefine

Tycks?

Har du noe av dette?

Min bursdag
malin og oda ♥

madeleine og meg ♥

elida ♥

malin

flau når folk sang bursdagssangen!

simen og jeg tar oss en liten sving!

søtnos!

anbefaler!

live snuppa og meg!

thomasbror og meg ♥

Hei! Hadde en kjempe fin dag i dag, kunne ikke blitt bedre. Det starta med at Madeleine ble med meg hjem fra skolen, og hjalp meg med å ordne ting osv. Så ropte mamma, pappa og storebroren min på meg og ba meg komme ned. Så fikk jeg tideligere bursdagsgaver fra de, siden vi ikke er hjemme på bursdagen min. Den første pakka var fra mormor, morfar, mamma, pappa og storebroren min.. og gjett hva det var? SPEILREFLEKS! Åh, begynte å gråte av glede da, siden jeg hadde bare ønska meg penger til bursdagen og skulle kjøpe kamera for det, men så fikk jeg et! ♥ Har Canon Eos 1100D, det jeg ønska meg! Så fikk jeg converse sandaler fra min kjære broor, tusentakk :-) Til bursdagen min fikk jeg 2050 kr, som jeg skal bruke litt av i morra. Kommer innkjøp med det nye kameraet! Uansett, var en super herlig bursdag med herlige folk. ++ at jeg var en papparatzi i dag pga kameraet, så alle bildene i dette innlegget er tatt med det, hihih! I morra skal jeg i bursdag til Thomas og Stian, og på søndag skal jeg i bursdag til Kirstine og Elida. Bursdagsheeeelg, loveit! Men vi snakkes senere, søtnoooser! Og beklager for dårlig blogging i det siste, men håper disse bildene hjalp.. to laaang tid!

-Josefine

Hva synes du?

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012
josefinevo

josefinevo

13, Halden


    Hei! Jeg heter Josefine, er 13 år og bor i den lille byen Halden. Jeg blogger om mitt liv, ting som interesserer meg, outfit, videoblogger osv. Håper du liker bloggen min, snakkes!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg

Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012

Søk i bloggen

hits