Videoblogg - Hvordan feste en bandana?

Her har dere en video hvor jeg viser dere hvordan man fester en bandana.

Hvis det er noe du lurer mer på så er det bare å kommentere!

-Josefine

Har du en banada?

Skjønte du ossen du gjorde det?

Beklager

Hallo! Beklager for null blogging i går, men dagen bare fløy avgårde. I går var jeg på stranda med Martine, utrolig deilig å ligge å sole seg mens man hører bølgene! Etterhvert gikk vi hjem siden det kom noen utenlandske fiskere, og vi ville ikke akkurat få en fiskekrok i foten mens vi bada osv. Vi gikk hjem til meg en tur og spilte crocket, og bare slappet av. Etter en liten stund gikk vi opp til Martine og bada i badebassenget hennes, sjukt deilig, 22 grader! På kvelden ble det grilling og sommerkos ♥


//fra arkivet

Vil forresten gratulere min kjære pappa med dagen, glad i deg! ♥

-Josefine

Ossen har dine siste dager vært?

Stranda

Heiaa! Åh, for et nydelig vær det er ute nå, herliiiig. I dag stod Julie og jeg opp rundt halv ni, klarte rett og slett ikke å kaste bort dagen på å sove! Etter å ha spist frokost og tatt på bikini så gikk vi ned på stranda som er 5 min fra der jeg bor. Frista ikke kjempe mye å bade, men å vasse var bare deilig! Fikk solet oss i 2 timer ca før vi dro hjem igjen. Nå blir planene å sole seg enda mer, og bare nyte langhelgen!


tatt av meeg, privaat

-Josefine

Har du vært på stranda i år?

Converse

Når mamma kom hjem fra ei jobbuke i dag fikk jeg en liten gavee, hvite converse! åååh, er så glad! Skulle egentlig kjøpe meg de i Spania, men da slapp jeg å bruke penge mine på det! Tusentakk mamma ♥

-Josefine

Har du converse?

Ossen farge?
 

Sommeeeer

Hei dere! Beklager for dårlig oppdatering, men været har vært fantastisk så har vært ute mesteparten av dagen. Fy søren så varmt det er nå, deiliig! 25-30 grader, hoho loveit ♥ I siste timen i dag hadde vi vannkrig .. og selfølgelig gikk fire gutter mot meg som kun var èn. Super glad for å bli søkk våååt! Men, tørka rimelig fort. Etter skolen ble Julie snuppa med meg hjem siden hu skal overnatte til i morra, og etterpå skal vi i bursdag til Live :-)


finsadu? ahha..


Q10 ♥

Vi snakkes senere søtinger, kos dere i sommerværet!

-Josefine

Er det fint vær der du er?

Outfit 21.05.2012

Genser/ Vero Moda Bukse/ En spansk butikk..

 

Heihei! Åh, for et herlig vær! Her i Halden er det faktisk 26 grader i skyggen, super varmt! I gymmen hadde vi orientering, gikk bra med det var jo alt for varmt vær til å løpe i. Deilig å ta seg en kald dusj etter gymmen. Planene for dagen blir vel å kose seg i sola og bare slape heeelt av! Noe som setter et stort smil på munnen min er at det er meldt fint vær ut hele Mai, kan det bli bedre? Dere får kose dere resten av dagen, så snakkes vii.


sooool

-Josefine

Er det også fint vær der du bor?

Innkjøp!

Hallo. I stad var jeg og mamma på Norby fordi vi skulle kjøpe bursdagsgave til min gode venninne, Live. Jeg tok med meg penger selv, for jeg visste jeg skulle ha noe og det ble det!


Øredobber fra Glitter - 69 ,-


Hårdounut fra Glitter - 19 ,-


Dipliner fra H&M - 59 ,-

Ble ikke super mye, men vi dro ikke dit for at jeg skulle kjøpe meg mye! Senere skal vi grille ute for første gang i 2012, summerfeelig. Blir deilig, elsker grillmat ♥

-Josefine

Hva synes du?

Har du grillet i år?

Ny blogg!

Hei! Da har jeg laget meg ny blogg, så da får vi se hvor lenge denne varer.

Jeg heter Josefine og er 12 år. For det meste driver jeg med fotball og venner, når jeg ikke blogger. Jeg bor i verdens søteste by, Halden og trives kjempe godt her! Skal ikke gi dere for mye informasjon om meg nå, dere får helt sikkert vite mer om meg gjennom bloggen. Jeg kommer forresten til å variere litt med videoblogger osv, sånn at det blir litt spennende å lese bloggen min!

Blæh, følte dette innlegget ble kleint.. snakkes søte små!

-Josefine

Har du blogg?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012
josefinevo

josefinevo

13, Halden


    Hei! Jeg heter Josefine, er 13 år og bor i den lille byen Halden. Jeg blogger om mitt liv, ting som interesserer meg, outfit, videoblogger osv. Håper du liker bloggen min, snakkes!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg

Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012

Søk i bloggen

hits