Anbefaling - Rensere fra The Body Shop

Hei! Siden jeg har vært så utrolig dårlig på bloggfronten nå i det siste, så tenkte jeg å ha en anbefaling.

Her er alle de fire produktene. Fra ventre: En rensemelk, et rensevann, nattkrem og dagkrem. Jeg elsker alle fire så sjukt mye. Når jeg kom hjem fra Spania var jeg så dum at jeg brukte foundation osv, så da fikk jeg urenheter! Da ble jeg ganske sånn sur på meg selv, siden jeg ville ha helt ren hud til skolestart. Men da kom jeg på at jeg hadde fått et sett med kremer i bursdaggave fra tante og onkel!

Nattkremen og dagrkremen er bare så fantastiske! Nattkremen bruker jeg alltid å påføre før jeg legger meg, og over natten så jobber den med huden som fjerner kviser, urenheter osv. Den er ganske fet, så det tar tid før den trekker seg inn i huden, men du skal jo sove så da har den tid på seg til å trekke seg inn. Dagkremen påfører jeg alltid om morgenen, før jeg skal ha på sminke. Det som er så fint med denne, er at den er ganske tynn, så den trekker fort inn i huden. Og det passer jo perfekt når du har dårlig tid, og skal påføre sminke etterpå. Kremen funker utrolig godt under sminke, pluss at den gjør huden myk.

Rensemelken og rensevannet var det jeg brukte mest når jeg hadde urenheter. Det er så utrolig bra! Først så bruker jeg rensevannet som jeg påfører på en bomullsdott, og gnir det lett over huden min. Den fjerner hudsminke lett, og den renser huden. Etter at den har tørka, som det gjør fort bruker jeg rensemelken. Den påfører jeg også på en bomullsdott, så drar jeg den over huden. Denne mykner huden noe så sjukt! Pluss at den tetter porer osv.

Elsker virkelig disse produktene, det beste er at det FUNKER. Skulle nesten vist dere "før" - og "etter" bilder. Før jeg begynte med de hadde jeg kviser og urenheter, og nå etter en uke ca er de borteee! Jeg så resultater med en gang. Husker desverre ikke prisen på dette, siden jeg fikk det i et sett til bursdagen min.

Jaja, håper dere likte anbefalingen. Bildene fra bursdagen kommer ikke, siden det blir ikke noen spennende bilder. Men det komme et innlegg i kveld :-)

Hva synes du? Har du noen av disse?

/helt egene meninger?

Én kommentar

Vilde

14.08.2012 kl.20:48

Du er så utrolig flink til å blogge! :)

Skriv en ny kommentar

,


    Hei! Jeg heter Josefine, er 13 år og bor i den lille byen Halden. Jeg blogger om mitt liv, ting som interesserer meg, outfit, videoblogger osv. Håper du liker bloggen min, snakkes!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Skjønnhet Sminke

Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012

Søk i bloggen
hits